top of page

CONSULTORIA
EN SEGURETAT ALIMENTÀRIA

T'oferisc assessorament tècnic en la implantació, revisió, seguiment i desenvolupament del teu sistema d'autocontrol, en la mesura en què la teua empresa ho necessite. Puc prestar-te des d'un suport puntual fins a un assessorament continu, o arribar a ser el teu propi departament de qualitat, si és el que necessites.

Tania - Web-81.jpg
BLANCOS_LOGO

Sistemes RPHT

Els Requisits Previs d'Higiene i Traçabilitat (RPHT) són l'avantsala a l’APPCC, però no per això menys importants, perquè la seva correcta implantació és bàsica per a aconseguir que molts dels perills que posteriorment identificarem en l'anàlisi APPCC, estiguin ja baix control.
Els RPHT consten dels següents plans:

• Pla de control de la qualitat de l'aigua
• Pla de neteja i desinfecció
• Pla de formació i control de manipuladors
• Pla de manteniment preventiu
• Pla de control i vigilància de plagues
• Pla de gestió de residus
• Pla de control de la traçabilitat
• Pla de control de matèries primeres i       proveïdors
• Pla de manteniment de cadena de fred

Sistema APPCC

El sistema d'anàlisi de perills i punts crítics de control (APPCC), és un sistema preventiu que pretén garantir la seguretat dels aliments, identificant els perills existents en cada etapa del procés d'elaboració i proposant les mesures preventives per al seu control i les accions correctores a aplicar, en cas necessari.

El sistema APPCC es sustenta en aquests principis:
• Identificar els possibles perills i riscos
• Definir els punts de control crítics
• Fixar el límit crític per a cada PCC
• Establir un sistema de vigilància
• Proposar les accions correctores
• Establir el sistema de documentació
• Definir procediments per a la verificació

Control d'etiquetatge

Les exigències en matèria d'etiquetatge dels aliments són cada vegada més estrictes.
És essencial garantir que la informació facilitada al consumidor s'ajusta al marc legal establert.

Control d'al·lèrgens

Les exigències en matèria d'etiquetatge dels aliments són cada vegada més estrictes.
És essencial garantir que la informació facilitada al consumidor s'ajusta al marc legal establert.

Càlcul de la composició nutricional

Per a poder facilitar al consumidor la informació sobre la composició nutricional dels aliments, pot realitzar-se una analítica del producte final, o bé pot calcular-se el valor nutricional a través de càlcul.

Tania - Web-76_edited.png
Posa't en contacte

Contacta amb mi a través del  formulari de la web.

Servicis principals:

  • CONSULTORIA EN SEGURETAT ALIMENTÀRIA

  • CONSULTORIA EN NORMES DE QUALITAT

  • FORMACIÓ

  • ANÀLISI

  • VERIFICACIÓ D’EQUIPS/PROCESSOS

  • SANITAT AMBIENTAL

LOGO_AQ_VERSIÓNBLANCO
CARTEL2
CARTEL1

CONTACTE

Telefon: 658 577 845

Email: tania@aq-assessorament.es

Ubicació: Morella, Castelló

Declaración de accesibilidad

© 2024 Creat y disenyat per

Arc Estudi 

bottom of page