top of page

VERIFICACIÓ D’EQUIPS/
PROCESSOS

En tot sistema de qualitat és essencial verificar que els equips que intervenen en la producció d'aliments funcionen correctament. D’ací la necessitat de comprovar periòdicament amb patrons calibrats les bàscules, les sondes de temperatura de cambres frigorífiques, congeladors, termòmetres de punció, abatedors de temperatura, etc.
De la mateixa manera, és necessari també validar la correcta relació temperatura/temps en certs processos clau, com els tractaments de cocció a baixa temperatura, refredament de productes carnis cuits... D'aquesta manera podem garantir que el tractament aplicat al producte és adequat i suficient per a assegurar la destrucció bacteriana, si n'hi hagués.

VERIFICACIÓN_EQUIPOSPROCESOS2.jpg
BLANCOS_LOGOS
2Verificación enfriamiento caldo 01-10-24 (gráfica)-01.jpg
Verificación enfriamiento caldo
Tania - Web-94.jpg
Posa't en contacte

Contacta amb mi a través del  formulari de la web.

Servicis principals:

  • CONSULTORIA EN SEGURETAT ALIMENTÀRIA

  • CONSULTORIA EN NORMES DE QUALITAT

  • FORMACIÓ

  • ANÀLISI

  • VERIFICACIÓ D’EQUIPS/PROCESSOS

  • SANITAT AMBIENTAL

LOGO_AQ_VERSIÓNBLANCO
CARTEL2
CARTEL1

CONTACTE

Telefon: 658 577 845

Email: tania@aq-assessorament.es

Ubicació: Morella, Castelló

Declaración de accesibilidad

© 2024 Creat y disenyat per

Arc Estudi 

bottom of page